.
rahsia bisnes taska
Utama | Pembelian | Soalan Lazim | Hubungi | Blog Info TASKA

Pakej Eksklusif | Pakej Mentor

SOALAN & PERTANYAAN LAZIM

ebook perniagaan taska

 

1. Berapakah harga produk di laman web ini? 

Produk kami mempunyai 2 jenis pakej yang berbeza. Anda boleh memilih mana-mana pakej mengikut kesesuaian anda. Harga produk kami adalah seperti berikut:-

Pakej Eksklusif: RM150

Pakej Mentor: RM300

Pada masa sekarang, harga produk kami adalah seperti di atas. Namun bila-bila masa sahaja harga ini akan berubah kerana ini adalah harga promosi. Dalam tempoh tertentu kami akan menutup harga promosi dan pasti harganya akan meningkat. Jadi dapatkannya sekarang!

 
2. Bagaimanakah cara untuk membuat pembayaran?

Sila lihat DI SINI untuk maklumat cara membuat bayaran.

Pihak kami menerima bayaran melalui Maybank, Bank Islam, CIMB, Kad Kredit dan Paypal. Anda boleh memilih salah satu bank di atas untuk membuat bayaran.

3. Bagaimanakah produk dihantar?

Pakej Eksklusif dan Pakej Mentor mengandungi terlalu banyak dokumen fail di dalamnya, maka kesemua fai-fail ebook itu disimpan di dalam cd, Kami akan mengepos 3 keping cd melalui kourier Pos Laju atau Pos Ekspres. Pihak Pos Laju menjanjikan 3 - 5 hari bekerja untuk sampai ke destinasinya.

Oleh kerana pelanggan akan mendapat 3 keping cd daripada kami, maka kami tidak akan menghantar link ke email anda untuk muaturun. Melainkan jika ada pengemaskinian dokumen, maka pihak kami akan menghantar email kepada anda untuk membolehkan anda muaturun dokumen yang terkini .

 
4. Apakah yang perlu anda lakukan selepas membuat bayaran?

Selepas anda membuat pembayaran, sila pastikan anda melakukan LANGKAH 2 iaitu menghantar borang pengesahan pembayaran. Sila KLIK DISINI. 

Pastikan maklumat bayaran anda adalah tepat, ini adalah untuk memudahkan pihak kami menyemak bukti pembayaran anda. Setelah kami mengesahkan bayaran anda dengan pihak bank, kami akan menghantar produk kepada anda mengikut alamat yang anda nyatakan di dalam email yang anda hantar kepada kami.

 
5. Berapa lamakah masa yang perlu anda tunggu untuk mendapatkan produk ini?

Sila berikan masa kepada kami selama 3 hingga 5 hari bekerja selepas membuat pengesahan pembayaran. Sebarang perkembangan, kami akan menghantar respon ke handphone anda, sila pastikan anda memberi nombor talifon bimbit yang boleh dihubungi  kepada kami.


6.
Apakah Polisi Jaminan Pulangan Wang BisnesTaska.com?

Pihak kami menawarkan jaminan pulangan wang dalam tempoh 90 hari selepas bayaran untuk produk kami sahaja dengan syarat anda telah mengikuti setiap langkah yang kami tunjukkan di dalam kesemua ebook dan bonus dengan bersungguh-sungguh. 

Sebarang permintaan jaminan pulangan wang haruslah disertakan butiran tentang masalah yang dihadapi dengan lengkap serta sebab-sebab kukuh permintaan.

7. Bolehkah berjumpa 'face to face' sebelum anda membeli produk ini agar anda boleh dapatkan kepastian dan kesahihan produk.

Kami hanya menjalankan urusniaga melalui internet dan tidak akan 'face to face' dengan anda semata-mata untuk menyakinkan anda. Kami menyerahkan 100% kepada anda sama ada anda percaya atau tidak dengan produk ini kerana kami menjalankan urusniaga secara profesional dan serius. Tujuan kami ialah memberi ilmu pengetahuan kepada anda, bukan untuk menipu anda.

Jika anda memerlukan bantuan atau ingin bertanya lanjut mengenai produk, bolehlah menghubungi kami melalui talifon 019.7558.779

8. Adakah produk ini dijual di kedai-kedai buku atau pasaran?


Tidak, buat masa ini kami hanya menjual Pakej Rahsia Bisnes TASKA ini secara internet sahaja iaitu melalui laman web www.bisnestaska.com. Pihak kami belum bercadang untuk menjual di kedai-kedai buku atau kepada wakil lain. Oleh yang demikian anda hanya boleh membeli produk ini melalui laman web rasmi kami di
www.BisnesTaska.com sahaja. 

Sekiranya anda mendapati produk kami ada dijual di tempat lain iaitu bukan melalui laman web www.RahsiaBisnesTaska.com ATAU www.BisnesTaska.com maka ia adalah produk yang telah dicetak rompak oleh pihak yang tak bertanggungjawab. Ingat! pastikan anda membeli produk yang halal dari laman web kami semoga perniagaan anda diberkati dan terus maju.

9. Adakah anda boleh membeli produk ini melalui talifon atau SMS?

Ya, anda juga boleh memesan pakej Rahsia Bisnes TASKA melalui panggilan talifon atau menghantar SMS ke nombor 019.7558779 

Utama | Pembelian | Soalan Lazim | Hubungi | Blog Info TASKA

Pakej Eksklusif | Pakej Mentor